Style For Less

Här får du de bästa gratistipsen när det gäller mode och skönhet! Dessutom delar jag med mig av min egen stil, inspiration, rabatter, guider och mycket annat! Välkommen!

Dagens köp: klänning från Very by Vero Moda

Publicerad 2013-02-25 22:18:00 i Allmänt, Dagens köp,

 
Jag har velat ha den snygga spetsklänningen från Very by Vero Moda ända sedan jag först såg den, men har avvaktat för att se om jag kunde få någon rabatt. Nu fanns min storlek i lager igen och jag hade dels 10% rabatt på Nelly som student, 75:- i presentkort samt fri frakt, så klänningen blev min för bara 374:- istället för 538:- (ordinarie pris inklusive frakt)!

Basgarderoben: kläder

Publicerad 2013-02-24 20:47:02 i Allmänt, Basgarderoben, Mode,

 
 
Som många andra försöker jag uppnå den perfekta basgarderoben, eftersom det är så mycket lättare att sätta ihop outfits om man har de där klassiska och användbara plaggen i garderoben. Sedan kan man lägga till andra mer trendiga plagg enligt det aktuella modet, och självklart accessoarer som kan göra riktigt stor skillnad för en outfit. I detta inlägget tänkte jag tipsa om de kläder som jag känner är ett måste i min basgarderob:
 
Tröjor: Två par ribbade svarta linnen, två par ribbade vita linnen, ett par välsittande lite lösare t-shirts i svart, vitt och grått
 
Tjockare tröjor: En vit kabelstickad tröja, en svart ulltröja, ett par koftor i kashmir
 
Jackor: Jeansjacka, svart skinnjacka, svart pälsväst, riktigt varm dunjacka, svart kavaj
 
Jeans: Svarta jeans, mörkblå jeans, ljusa och lite slitnare jeans samt ett par vita jeans
 
Byxor: Svarta smala kostymbyxor
 
Shorts: Ett par snyggt slitna jeansshorts, svarta shorts, ett par mönstrade shorts
 
Klänning: Svart kort klänning, vit kort spetsklänning, en klänning i någon starkare färg
 
Kjol: Svart kort pennkjol, en kjol med någon detalj eller drapering

Klocka från Marc by Marc Jacobs

Publicerad 2013-02-24 17:16:37 i Accessoarer, Allmänt,

En snygg klocka håller i många år och jag gillar verkligen stora guldklockor som denna från Marc by Marc Jacobs. I Sverige kostar den strax över 2500:-, medan om man kollar i amerikanska nätbutiker kan man hitta den för cirka 1800:- vilket ju är en ganska stor skillnad. Så om det blir ett köp för min del kommer jag kika på eBay om jag kan hitta samma klocka där hos en pålitlig säljare. Fördelen med att handla från privatpersoner från eBay är ju att man i stort sett alltid slipper att betala tull.

Paket från Zara

Publicerad 2013-02-23 08:46:00 i Allmänt, Nätshopping,

 
Fick hem ett paket från Zara häromdagen och som vanligt slår de in varorna så fint! Jag brukar spara kartongen eftersom den är perfekt att förvara kläder i och det får plats en hel del, dessutom är de snygga! Gillar verkligen Zaras koncept med att satsa på förpackningen trots att de är en budgetkedja. Lite senare idag visar jag vad som fanns i paketet.

4 favoriter från Gina Tricot

Publicerad 2013-02-22 23:01:00 i Allmänt, Favoriter från nätbutiker,

 
Eftersom jag fått ett presentkort på Gina Tricot genom att göra undersökningar så spanade jag in deras nyheter i webshoppen. De tunna armbanden är superfina, men eftersom jag vet att kedjornas smycken är i dålig kvalitet så ska jag försöka hitta något liknande på Etsy istället. Den fina naturvita tröjan som också finns i svart är i 100% bomull vilket är ovanligt hos Gina Tricot så den ska jag absolut testa, och även den söta blusen samt den snygga tröjan i militärgrönt vilket är en av mina favoritfärger. 

Vinnare i tävlingen!

Publicerad 2013-02-22 21:57:00 i Allmänt,

 
Det var riktigt roligt att läsa alla era gratistips i tävlingen, och nu har jag dragit en vinnare.
 
Det blev Katarina med tipset: "Blanda socker och olivolja tills konsistensen känns rätt - så där! Egen kroppsscrub. Eller gegga ihop havregryn och lite vatten och använd som ansiktsscrub. Nästan gratis och fungerar jättebra! :D"
 
Ett jättebra tips som i alla fall inte jag kände till, och som jag absolut ska testa inom en snar framtid! Det är perfekt med saker som är så gott som gratis eftersom man då kan spara in pengar på onödiga saker och spendera dem på sådant man verkligen vill köpa! Några andra tips som jag gillade var att byta kläder med släkt och vänner, att spara plagg man är trött på eftersom de blir moderna igen och att göra om gamla halsband till örhängen och armband!

Favorit hos H&M denna vecka

Publicerad 2013-02-21 21:50:31 i Allmänt, Favoriter från kedjorna,

 
H&M har fått in denna ursnygga jacka i mc-modell och jag älskar att materialet bryter av mot modellen vilket gör den både cool och uppklädd på samma gång. Jackan skulle vara riktigt snygg till ett par ljusa jeans och en vit t-shirt, och priset på 499:- är bra för en så pass användbar jacka som känns som en klassiker i garderoben.

Drömväskorna

Publicerad 2013-02-19 11:04:00 i Accessoarer, Inspiration, Mode,

Alexander Wang, Mulberry, Louis Vuitton, Céline
 
För att klä sig snyggt tycker jag inte man behöver köpa dyra kläder, för det finns så många supersnygga plagg hos kedjorna som faktiskt också har bra kvalitet om man letar lite. Däremot satsar jag gärna mer pengar på accessoarer och då särskilt väskor. En designerväska kan man ha i stort sett resten av livet om man väljer en klassisk modell av bra kvalitet och dessutom gör den mycket för helheten i en outfit. Mina drömväskor ser ni ovan, och hade jag dem i garderoben så hade jag nog varit helt nöjd i många år framöver.

Prenumerera och få biobiljetter + smink!

Publicerad 2013-02-19 08:38:00 i Shoppa smart,

 
Jag brukar hålla utkik efter förmånliga prenumerationserbjudanden eftersom man ibland kan få riktigt bra produkter med på köpet. Just nu kan man prenumerera på Amelia och få mineralsmink, mascara från Face och biobiljetter, en riktigt bra deal som jag skulle slagit till på ifall jag inte redan hade alldeles för mycket smink jag lyckats få tag på gratis tack vare olika erbjudanden.

Nya läsare!

Publicerad 2013-02-18 19:52:37 i Allmänt,

Kul att jag fått så många nya läsare idag! Målet med denna bloggen är ju att dela med mig av både modeinspiration samt tips om hur man kan shoppa smart. För er nya läsare så kan ni kika in på kategorin Gratistips för att se de tips som jag hittills samlat ihop. Var också gärna med i min tävling om ett par guldpläterade örhängen genom att bidra med ditt bästa gratistips när det gäller mode eller skönhet. Alla som tävlar kommer jag länka till i ett separat inlägg där jag samlar tipsen så att ni också kan ta del av dem!

Produkter från USA

Publicerad 2013-02-18 10:40:00 i Skönhet,

 
När någon jag känner åker till USA eller Kanada så passar jag alltid på att beställa produkterna ovan. Argan oil från Organix har jag skrivit om tidigare i bloggen, Aveeno Eczema Therapy är ett mirakel för torr hud och funkar också bra att använda som ansikts- och ögonkräm på vintern, och Secrets deodoranter är de enda jag använder eftersom de är så himla bra!

Veckans frisyr: twisted ponytail

Publicerad 2013-02-18 08:20:00 i Veckans frisyr,

Veckans frisyr är den enkla men snygga snurrade hästsvansen. Först sätter man upp håret i en hög hästsvans, sedan delar man håret i två lika stora delar och tvinnar båda delarna medsols. Sedan tvinnar man ihop båda delarna med varandra motsols och sätter ett hårband i slutet. Avsluta med hårspray.

Gratis från Nelly

Publicerad 2013-02-17 08:32:00 i Nätshopping,

 
Hade ett presentkort från Wrapp på Nelly och nu har de dessutom gratis frakt, så jag beställde denna söta necessär som blir perfekt i handväskan. Eftersom jag har studentrabatt så blev det bara 12:-, vilket jag betalade med PayPal där jag har lite pengar sedan innan som jag fått genom att göra undersökningar, så beställningen blev helt gratis!

Veckans fynd: bas t-shirts

Publicerad 2013-02-16 13:51:00 i Veckans fynd,

Dagens fynd är dessa t-shirts med fastsydda uppvik och lite djupare rund ringning i 100% bomull från H&M. Just nu har de ett erbjudande där man kan köpa 3 stycken för samma pris som 2, och ordinarie pris är 99:- styck. Själv slog jag till på färgerna ovan för jag tycker detta är den perfekta bas t-shirten som passar till allt!

6 favoriter från H&M

Publicerad 2013-02-16 11:40:00 i Favoriter från kedjorna,

Peplumtopp, T-shirt med nitar, T-shirt med stenar, Skjorta, Klänning, Kjol
 
Blev riktigt imponerad av H&Ms nyheter denna veckan! Gillar verkligen stilen på plaggen ovan och är sugen på att klicka hem peplumtoppen och den gröna skjortan med nitar. Även kjolen med volang är supersnygg men det är svårt att veta hur den sitter på så den får jag nog försöka hitta i butik. Tycker att H&M med dessa plagg närmar sig Zara i designen vilket enligt mig bara är positivt eftersom det är en av mina absoluta favoritbutiker och jag tycker att H&M känts lite tråkigt det sista halvåret. Om ni ska handla från H&M online så glöm inte bort koderna 0505 för att få 25% rabatt på en vara fram tills 17/2 och 1304 för att få 50:- rabatt på hela beställningen.

Billiga skönhetsbehandlingar och hårklippning!

Publicerad 2013-02-16 09:18:00 i Shoppa smart,

 
 
Två bra sidor att hålla koll på är Groupon och Letsdeal som båda har olika slags erbjudanden som säljs i ett begränsat antal till otroligt bra priser. Först väljer du vilken stad du är intresserad av, och sedan kan du se de aktuella erbjudandena. Det bästa är att prenumerera på deras erbjudanden till mailen så att man inte missar något eftersom de populäraste erbjudandena tar slut snabbt. De har regelbundet erbjudanden på olika slags skönhetsbehandlingar och hårklippning med så mycket som 90% rabatt, så det är ett perfekt sätt att få råd till att ta hand om sig själv lite extra även om man har en tight budget!

Tävling: guldpläterade örhängen!

Publicerad 2013-02-15 21:02:41 i

Eftersom jag fick med ett par extra örhängen med min beställning från Etsy så tänkte jag ge bort dem till någon av er! Örhängena är guldpläterade och ca 5 cm i diameter. Det enda ni behöver göra är att skriva ert bästa gratistips i kommentarsfältet så drar jag en vinnare nästa fredag!

Mascaratips

Publicerad 2013-02-15 20:08:00 i Skönhet,

 
Min absoluta favoritmascara kommer från det grekiska märket Korres. Den ger superlånga fransar och klumpar inte alls, dessutom funkar den bra att lägga på flera lager utan att det ser konstigt ut. Själv har jag den bruna men den finns självklart i svart också. Mascaran kan köpas här och förutom den så rekommenderar jag verkligen Korres andra proukter som är naturliga och har bra priser. Tyvärr lägger de på en massa på priset här i Sverige om man jämför med priserna på Korres produkter i Grekland, så vill du handla produkterna billigare är det bara att beställa från en grekisk nätbutik såsom Pharmazon.gr som jag själv beställt från flera gånger, där man kan köpa dem till ungefär halva priset!

6 favoriter från Lindex

Publicerad 2013-02-14 22:33:00 i Favoriter från kedjorna,

 
Eftersom jag fått två presentkort på 50:- var hos Lindex genom Wrapp så spanade jag in deras utbud på nätet. Jag brukar vanligtvis inte hitta något hos Lindex men nu fanns det en hel del snygga plagg och accessoarer. Mina favoriter är cargobyxorna eftersom jag alltid är på jakt efter det perfekta paret, utan att ha lyckats, så de ska jag definitivt prova! Gillar även den tjocka armlänken som blir supersnygg till en kabelstickad vit tröja samt det militärmönstrade glasögonfodralet som är perfekt till solglasögonen.

New in från Nelly och Etsy

Publicerad 2013-02-14 21:02:00 i Mode,

Fick hem den underbara bandeauklänningen från Nelly idag som jag fyndade på rean, den är precis lika perfekt som den korallfärgade som jag har sedan innan och de kommer användas flitigt till sommaren! De fina örhängena som jag beställde från Etsy har också hunnit komma och även de kommer bli riktiga favoriter. Säljaren skickade även med ett par extra örhängen helt gratis så jag tänkte ha en liten tävling här på bloggen i helgen där någon av er har möjlighet att vinna dem!

50:- gratis på Lindex!

Publicerad 2013-02-13 21:28:00 i Gratistips,

 
Har haft det hektiskt ett par dagar och inte hunnit med bloggen, men nu är jag äntligen tillbaka! Dagens tips är att Lindex nu gått med i Wrapp så nu är det fritt fram att skicka 50:- presentkort till sina vänner, och förhoppningsvis få några tillbaka! Ett tips är att du och en vän/familjemedlem går med och så skickar ni till varandra.

Mirakelmedel för håret

Publicerad 2013-02-10 15:50:08 i Skönhet,

 
Penetrating Oil med Arganolja från Organix är ett billigare alternativ till Moroccanoil men jag tycker det fungerar minst lika bra. Priset är ca $8 och produkterna i serien går att köpa på eBay och få skickade till Sverige. Jag använder lite av oljan varje dag och håret blir supermjukt, glansigt och doftar gott. De har även utökat serien med flera andra produkter så utöver schampoo och balsam finns också produkter för lockar och för plattat hår som jag är sugen på att testa.

Paket från Etsy

Publicerad 2013-02-08 23:15:00 i Smycken,

 
Beställde tre riktigt tunna guldringar från Etsy för några veckor sedan, och idag fick jag hem dem. Gillar verkligen trenden med många tunna ringar och mitt nästa köp blir en liknande ring fast med någon detalj som de på bilden nedan.

Klänningar för 100:- på Nelly!

Publicerad 2013-02-08 21:31:00 i Nätshopping,

 
Råkade se att Nelly just nu har ett erbjudande där de rear 100 klänningar för bara 100:-! Det fanns en hel del snygga klänningar och nu när det var så bra pris så slog jag till på en korallfärgad klänning då jag även hade mitt presentkort på 75:- från mitt förra köp. Så med frakt blev det 64:- för en klänning som tidigare kostat 499:-.

Fynd från Mango

Publicerad 2013-02-08 16:24:00 i Favoriter från kedjorna,

 
Mango har just nu rea med rejält sänkta priser och stort utbud. Jag fastnade för dessa snygga t-shirts för bara 49:-, samt den fina peplumptoppen i blått och vitt för 99:- som jag spanat in länge och även letat efter i butik. Frakten går på 59:- vilket inte alls är farligt med tanke på att varorna inte skickas från Sverige.

Dagens köp: 5 par örhängen

Publicerad 2013-02-08 11:47:27 i Nätshopping, Smycken,

 
Jag slog till på örhängena jag visade i mitt tidigare inlägg om Etsy (de finns även i silver). Har velat ha några liknande hur länge som helst men köper av princip inte smycken hos kedjorna eftersom de alltid blir förstörda efter några användningar. Tror dessa örhängen kommer bli supersnygga i sommar som en fin detalj till allt ifrån vita klänningar och shorts till jeans och t-shirt, plus en snygg solbränna förstås! Totalt blev det knappt 120:- för 5 par guldpläterade örhängen plus frakt. Jag älskar Etsy!

Beställning från Nelly

Publicerad 2013-02-07 20:49:00 i Nätshopping, Shoppa smart,

 
Gjorde nyss en beställning från Nelly på några saker jag spanat in ett tag. Jag älskar tröjor med bara axlar för det är en sån snygg detalj, speciellt på sommaren, så denna vita tröja från NLY Trend fick bli min. Klänningen från Issue 1.3 har jag bloggat om innan och jag tycker det är den perfekta lilla svarta som funkar dag som kväll. Och slutligen hittade jag en vit klänning på rean som jag har sedan innan i korallfärgat och som sitter otroligt snyggt på. Självklart tog jag del av min studentrabatt på 10% på hela köpet, och sedan hade jag ett presentkort från Wrapp på 50:-. Köpet gjorde jag via Gratisbio för att samla poäng och eftersom jag handlade för mer än 500:- fick jag dessutom presentkort på 75:- från Nelly att använda vid nästa köp. Det kallar jag smart shopping!

Få gratis presentkort när du handlar på nätet!

Publicerad 2013-02-07 17:35:00 i Gratistips, Shoppa smart,

Med hjälp av Gratisbio kan du genom att handla i olika nätbutiker samla poäng som du sedan kan byta till presentkort! Presentkorten kan du få på många olika ställen som till exempel H&M, Nelly, MQ, Gina Tricot, BikBok, Åhléns, och Kicks. Bli medlem på Gratisbio och klicka på "samla poäng" och sedan på "handla" så kommer du till en sida där du kan söka efter den internetbutik du vill handla i. När du gjort ditt köp får du sedan ett visst antal poäng beroende på hur mycket du handlade för. När du har samlat 10 000 poäng får du ditt första presentkort på 50:-!

50:- gratis på KappAhl!

Publicerad 2013-02-07 16:01:00 i Gratistips,

Jag brukar inte handla på KappAhl vanligtvis, men jag blev ändå medlem i deras kundklubb vilket är gratis, eftersom man då får en värdecheck på 50:- att handla för. Dessutom brukar de ha bra erbjudanden med rabatt på valfri vara då och då. Som medlem i kundklubben får du också 5% bonus på alla dina köp! Även om jag inte gillar KappAhls kläder så brukar jag spana in deras accessoarer och underkläder där man ibland kan hitta några fynd.

Dip dye från H&M

Publicerad 2013-02-07 14:10:00 i Favoriter från kedjorna,

 
H&M har fyllt på med lite nyheter och jag gillar verkligen denna tröja i linne och bomull med dip-dye effekt. Vanligtvis är jag inte mycket för denna trend men färgerna H&Ms tröja är riktigt fina tillsammans och tröjan känns härligt somrig. För 249:- blir den din och jag tror nästan det blir ett köp för min del. Glöm inte att använda rabattkoden 1304 för 50:- rabatt när ni handlar hos H&M online!

Veckans frisyr: waterfall braid

Publicerad 2013-02-06 22:40:00 i Veckans frisyr,

 
En otroligt snygg frisyr som faktiskt är riktigt enkel att göra är vattenfallsflätan. Man börjar som en vanlig inbakad fläta på ena sidan, och gör precis likadant. Men varje gång du ska ta mer hår nedtill så släpper du ner det du håller istället, och plockar upp en ny hårtest. Sätt sedan fast flätan med en tofs eller fortsätt fläta som vanligt. Här finns en utförligare beskrivning och ytterligare en variant på flätan som jag absolut ska testa.

Önskningar från Etsy

Publicerad 2013-02-06 16:12:00 i Smycken,

 
Etsy är en guldgruva som man som jag älskar smycken, och utbudet är helt enormt. Man kan hitta i stort sett alla smycken man kan tänka sig, och kommer jag på något smycke jag skulle vilja ha så gör jag bara en sökning där och hittar mängder av alternativ. Det är också en perfekt sida om man vill hitta budgetalternativ till lite dyrare smycken.
 
Brukar ni handla från Etsy?
 

Räddningen i badrumsskåpet

Publicerad 2013-02-06 14:15:00 i Skönhet,

Nu när vintern aldrig verkar ta slut är jag tacksam för denna underbara brun-utan-sol-kräm från Aco, som ger en lagom färg så man kan känna sig lite fräschare. Krämen räcker riktigt länge och har också vårdande egenskaper såsom Vitamin E, så den funkar bra att använda istället för en vanlig dagkräm. Det bästa är att den bara kostar 89:- för 60 ml!

Veckans fynd: militärmönstrad skjorta

Publicerad 2013-02-06 12:28:06 i Veckans fynd,

 
Veckans fynd är denna militärmönstrade skjorta från Saint Tropez som finns att köpa på Boozt.com. Den är nedsatt från 599:- till 359:-, och om du handlar för 500:- får du dessutom 100:- i rabatt med hjälp av Rabble, och är du student får du heller inte glömma din studentrabatt på 10% via Mecenat! Har själv beställt hem denna skjorta och den är riktigt fin i verkligheten. detta camouflagemönstret är det jag föredrar, tycker det finns så många fula varianter med för mycket beige och brunt i. 

Ur min garderob: shorts

Publicerad 2013-02-05 23:35:00 i Ur min garderob,

Nu längtar jag verkligen efter våren och sommaren! Ser särskilt fram emot att gå barbent och använda alla shorts som jag har i garderoben. Ovan ser ni ett par favoriter från Zara från förra sommaren som kommer bli välanvända även i år! Älskar att beställa från Zaras onlinebutik eftersom de slår in varorna så fint och man dessutom får en fin kartong som går att återanvända, det är något annat än de övriga kedjornas plastpåsar.
 

Rabatt hos Heppo och Boozt.com med Rabble

Publicerad 2013-02-05 21:43:00 i Rabattkoder, Shoppa smart,

 
 
Ännu en bra app för att få ta del av riktigt bra rabatter är Rabble som dels har lokala rabatter främst i storstäderna, men också webbrabatter som brukar vara ganska förmånliga. Erbjudandena går oftast bara att använda en gång, men de byts ut lite då och då, så ska du handla på nätet rekommenderar jag att du kikar in på Rabble först för att se om de har något rabatt som kan göra ditt köp billigare. Just nu erbjuder de 100:- rabatt om man handlar för 500:- på Heppo eller Boozt.com där de har riktigt mycket snygga plagg, skor och accessoarer.

Ur min garderob: favoritjackor just nu

Publicerad 2013-02-05 11:37:00 i Ur min garderob,

 
Haléns, Bershka, YesStyle (liknande hos Nelly)
 
Jag försöker satsa på klassiska plagg när jag shoppar, sådant jag vet att jag kommer vilja ha på mig många år framöver. Ibland blir det felköp men mitt mål är att bara ha plagg jag älskar i min garderob, och dessa tre jackorna är definitivt några av mina favoriter. Nu väntar jag bara på våren så att jag kan börja använda lite tunnare jackor igen och lägga undan vinterjackan!

Få Styleby + 3 produkter från Make Up Store för 99:-!

Publicerad 2013-02-05 08:56:00 i Shoppa smart,

 
 
Jag brukar sällan köpa tidningar då jag tycker man får den bästa inspirationen genom bloggar och andra sidor på nätet, men jag håller alltid utkik efter bra prenumerationserbjudanden eftersom man kan få en hel del härliga produkter för nästan inga pengar alls. Beställde just en prenumeration på tre nummer av Styleby med tre produkter från Make Up Store för bara 99:- vilket är mer än vad bara en av produkterna kostar. Någon gång har jag gjort en liknande beställning men fått en produkt som inte passade mig i färg, men då sålde jag den på Tradera och fick mer betalt än vad själva erbjudandet kostade från början, perfekt! Här hittar ni erbjudandet jag skrev om ovan!

Spara pengar på tillfälliga kampanjer

Publicerad 2013-02-04 20:25:00 i Shoppa smart,

 
Om ni precis som jag gillar att fynda så borde ni bli medlemmar på Members och Campadre. Där säljer de produkter från välkända varumärken inom både kläder, accessoarer, skor och inredning i form av begränsade kampanjer. Nu kan du till exempel hitta rabatterade produkter från Nelly, Whyred, Svea, Filippa K och Hope hos Members, och varor från Prada, Rosti Mepal och Apple hos Campadre. 
 
Själv har jag gjort några köp hos båda butikerna och tycker konceptet är jättebra! Det är inte alltid det finns något man vill ha, men jag brukar kika in regelbundet och se vad de har för kommande kampanjer. Hittar man något man gillar så går det också att skriva in sin mail för att få en påminnelse precis innan produkterna släpps till försäljning.
 
Värvar man någon hos Members så får man 50:- gratis plus att den man värvar även får 50:-, så är ni intresserade av detta är det bara att skriva er mail i kommentarsfältet. Hos Campadre får den som värvar 100:- att handla för. Men det är inte för att värva folk jag tipsar om dessa butiker utan för att jag gillar att dela med mig av gratistips som ni säkert märkt, och det kommer det bli mycket av i bloggen även i fortsättningen!

Tandblekning

Publicerad 2013-02-04 15:19:00 i Skönhet,

 
Jag har länge velat bleka mina tänder och har läst en del om Whitestrips från Crest som finns att köpa i USA. Funderar på att beställa från eBay där de kostar ungefär 250:- inklusive frakt. Det finns en variant som heter Gentle Routine som tydligen ska vara skonsammare för tänderna, så det blir den i så fall.
 
Har ni testat Crest Whitestrips?
 

Liebeskinds väskor

Publicerad 2013-02-04 13:27:00 i Väskor,

 
Liebeskind är kanske mest kända för sina snygga skärp, men själv gillar jag även deras väskor och då särskilt modellen Maike som är i perfekt storlek för att rymma det nödvändigaste. Själv har jag den i svart och mörkbrunt och eftersom den har tre olika fack med dragkedjor så är det lätt att få ordning i väskan och ha koll på var plånboken och mobilen finns. Kvaliteten är riktigt bra och själv köpte jag mina väskor för halva priset, så ungefär 650:- styck för en jättefin skinnväska tycker jag var ett riktigt fynd!

100:- gratis på Scorett!

Publicerad 2013-02-04 08:32:00 i Gratistips, Skor,

Ett bra tips om ni brukar handla på Scorett eller har spanat in några skor därifrån nyligen är att först bli medlem i deras kundklubb. Då får man nämligen precis som hos MQ en check på 100:- att handla för i butik! Man kan också samla poäng för att få bonuscheckar som skickas ut en gång om året. 
 

Ur min garderob: favoritskorna

Publicerad 2013-02-03 22:27:39 i Skor, Ur min garderob,

 
 
Jag brukar inte använda skor med klack särskit ofta och därför är dessa sneakers med inbyggd kilklack perfekta för mig! Dessutom funkar de i stort sett året om och är lika snygga till ett par svarta jeans som till shorts eller klänning i sommar om man matchar rätt. De beiga hittade jag på Stradivarius utomlands, och tyvärr är de inte i den allra bästa kvaliteten men jag älskar modellen och de snygga detaljerna. De svarta skorna säljs nu på Scorett, och eftersom det är äkta skinn och mocka så hoppas jag de kommer hålla i många år framöver. Även om denna typ av sko är väldigt trendig för tillfället på grund av Isabel Marants original så är den inget jag kommer att tröttna på eftersom de passar mig och min stil helt perfekt.

4 skönhetsfynd från ÖoB

Publicerad 2013-02-03 18:28:00 i Shoppa smart, Skönhet,

 
Jag älskar att fynda och ett ställe man kanske inte tänker på är ÖoB där de säljer en hel del skönhetsprodukter till fantastiska priser. Mina favoriter är detta bodybutter från Derma V10 som luktar underbart, moussen från Schwartzkopf som fungerar riktigt bra samt produkterna från Wackra by CCS och då särskilt ögonkrämen som har ett helt oslagbart pris.

Studentrabatter

Publicerad 2013-02-03 15:49:00 i Rabattkoder,

 
Ni som är studenter och har ett Mecenatkort får inte glömma att handla online via Mecenats hemsida eftersom de ger riktigt bra rabatter. Det enda man behöver göra är att logga in med sitt studentkort på Mecenats sida och sedan klicka på Studentrabatter och gå via länkarna där när man vill shoppa i någon av butikerna som ger rabatt. Här är några exempel på vilka rabatter du kan få, och de gäller dessutom flera gånger:
 
ASOS: 10%
Björn Borg: 15%
Ellos: 50% på den dyraste varan samt fri frakt
Nelly: 10%
Zalando: 10%
Boozt.com: 10%
Oasis: 15%
Heppo: 10%
Have2Have.se: 10%
 

6 favoriter från Zara

Publicerad 2013-02-03 11:21:00 i Favoriter från kedjorna,

 
En av mina absoluta favoritbutiker är Zara, och jag tycker särskilt deras vårkollektioner brukar vara helt fantastiska. Redan nu har jag hittat flera favoriter, och några av dem syns ovan. Jag har letat efter ett par snygga cargobyxor hur länge som helst, och kanske paret ovan är de rätta, detaljerna är i alla fall hur fina som helst så de ska absolut spanas in! Sedan älskar jag de lite lösare shortsen i skinnimitation som känns sådär lagom uppklädda men passar till det mesta. Sneakersen med spets är även de en riktig favorit som kommer från barnavdelningen precis som jag tipsade om i inlägget nedan.

Fynda på barnavdelningen

Publicerad 2013-02-03 09:06:00 i Shoppa smart,

 
 
Något som jag försöker komma ihåg är att kika in på barnavdelningen i de butiker jag besöker eftersom man ibland kan göra riktiga fynd till mycket lägre priser. Även om kläderna kanske inte passar alla så finns skor oftast upp till storlek 38, och accessoarer passar ju oftast vilken storlek man än har. Till exempel fyndade jag den leopardmönstrade mörkgröna tröjan på Zaras barnavdelning för 12€, medan jag såg en väldigt lik tröja i samma tyg för 49€ på vuxenavdelningen. De snygga bootsen i mocka som jag känner på mig kommer bli riktigt välanvända i vår och sommar fyndade jag även dem på Zaras barnavdelning för 299:-. Min gröna keps som hängt med i några år och är en favorit på stranden hittade jag på H&Ms barnavdelning för 39:-.
 
Hos H&M och Zara tycker jag man kan göra de bästa fynden på barnavdelningen, och mitt bästa tips är att kika in Zaras skor om du har storlek 38 eller under. Ofta gör de skor som är nästan precis som de som säljs på vuxenavdelningen, men till ett betydligt bättre pris!

Dagens detalj

Publicerad 2013-02-02 22:24:00 i Accessoarer, Dagens detalj,

 
Jag föredrar guld när det gäller smycken, och gillar verkligen dessa två armband i skinn från Etsy och Stylesnob. Accessoarer kan göra en massa för en outfit och jag föredrar att lägga lite mer pengar på smycken, väskor och skor än på kläder eftersom de oftast funkar många säsonger framöver.

2 favoritparfymer just nu + tips om var du köper parfym billigt

Publicerad 2013-02-02 20:45:09 i Parfym, Skönhet,

Har nyligen blivit riktigt intresserad av parfymer och testat en hel massa som jag varit nyfiken på. Favoriterna är helt klart de ovan, Le Parfum från Elie Saab samt Alien från Thierry Mugler. Kanske inte de vanligaste parfymerna men luktar helt otroligt gott båda två!
 
Ett tips för att spara pengar när man köper parfym är att aldrig handla i butik hos kedjor som Åhléns och Kicks eftersom de enligt mig tar helt hutlösa överpriser. Jag handlar alltid mina parfymer hos Parfym.se eller Nordicfeel då de har mycket bättre priser och även ett stort utbud. Sedan är det alltid bra att fynda parfym på rea eller vid jul när de ofta har speciella presentförpackningar till ännu bättre priser.

100:- gratis på MQ!

Publicerad 2013-02-02 16:01:53 i Gratistips,

Ett bra gratistips om du brukar handla på MQ är att bli medlem i deras kundklubb, vilket är helt gratis, så får du en välkomstcheck på 100:-! Själv brukar jag inte handla så mycket på MQ men checken är perfekt att kombinera med deras Wrapp-presentkort eller att använda under reaperioder så man kan handla något helt gratis. Som medlem i klubben får du också poäng på varje köp som ger dig ytterligare bonus och rabatter!

4 favoriter från Nelly

Publicerad 2013-02-02 09:35:00 i Favoriter från nätbutiker, Mode,

 
 
Nelly är en av mina favoritbutiker på nätet, främst därför att de har studentrabatt på 10% och man dessutom kan få gratis presentkort där via Wrapp! Här ovan ser ni några av mina utvalda favoriter just nu. Klänningen med den speciella urringningen är ursnygg och jag har letat efter något liknande länge. Den klassiskt snygga klänningen med slits fram är perfekt i sin enkelhet och skulle göra sig lika bra till vita converse och en jeansjacka som med svarta ballerinas och svart skinnjacka. Även om jag brukar hålla mig till neutrala färgskalor så älskar jag vinrött och den snygga kabelstickade polotröjan som påminner om Zaras populära variant skulle jag gärna slå till på. Sist men inte minst gillar jag verkligen den vita tröjan med volang och speciell detalj i ryggen.

Gratis presentkort på Indiska, MQ och Nelly!

Publicerad 2013-02-01 21:30:00 i Gratistips,

 
Här kommer ännu ett gratistips som jag brukar använda mig av för att shoppa helt utan att betala en enda krona! Lösningen är Wrapp som dels finns som app till iPhone, men även som webbtjänst, och det enda man behöver är Facebook. Gå in på sidan och registrera dig, och sedan kan du börja skicka gratis presentkort till dina Facebookvänner. Det presentkort som jag mest använder mig av är de från Indiska, MQ, Granit och Nelly och särskilt när det är rea kan man göra otroliga fynd helt gratis! I butik visar man upp en kod från appen och får sedan rabatt, det går bra att använda bara presentkortet så att man slipper betala något mer, eller också lägga till pengar om man vill köpa något lite dyrare. Ovanför inlägget ser ni några saker som jag fått helt gratis tack vare Wrapp!

2 favoriter ur La Redoutes vårkatalog

Publicerad 2013-02-01 18:54:00 i Favoriter ur katalogerna,

 
I år tycker jag La Redoute hade mycket snyggt i sin vårkatalog, och det blev en liten beställning för min del. Älskar den snygga cremefärgade tröjan med öppen rygg och detaljer fram, och den är dessutom superskön att ha på sig! Hittade även äntligen ett par ballerinas med stor rosett fram som jag letat efter i flera år, finns även i svart som jag nog inte kommer kunna låta bli att klicka hem senare i vår. Med koden 312902 får du dessutom just nu 25% rabatt på en vara plus 10% på resten av beställningen!

Rabattkod på H&M

Publicerad 2013-02-01 15:44:00 i Rabattkoder,

 
Ett litet spartips för er som vill handla på H&M online: koden 1304 fungerar alltid och ger 50:- rabatt utöver andra rabatter. Man kan dessutom ofta använda den tillsammans med övriga tillfälliga rabattkoder för ännu längre pris på beställningen. Själv är jag sugen på de snygga mönstrade byxorna ovan samt en kabelstickad tröja i mullvadsfärg som passar till det mesta!

Frisyrinspiration

Publicerad 2013-02-01 10:49:00 i Frisyrer,

 
Jag vill verkligen försöka bli bättre på att göra snygga frisyrer till vardags. Ett perfekt sätt att känna sig snyggare och fräschare helt gratis! Det gör en enorm skillnad och kan väl egentligen inte vara så svårt om man väl får in rutinerna? Därför utmanar jag mig själv och ska göra minst en ny frisyr i veckan som jag även kommer tipsa om här på bloggen med instruktioner och bilder! Så häng med och inspireras ni också!

4 favoriter från Gina Tricot

Publicerad 2013-02-01 07:44:00 i Favoriter från kedjorna,

 
Hittade några favoriter hos Gina Tricot som jag gärna hade haft i garderoben just nu! Den mysiga tröjan med stjärna är riktigt snygg och jag gillar speciellt färgkombinationen med cremevitt och metallfärgade nitar. En perfekt jeansväst har jag letat efter länge och nu tror jag att jag äntligen hittat den! Jag älskar fortfarande militärmönstrat och kommer nog inte tröttna på det i första taget så skjortan ovan skulle jag bära både nu och till sommaren. En annan favorit är den stora beige koftan som blir perfekt att bära lite avslappnat till en svart kort pennkjol eller ljusa jeansshorts i vår.
RSS 2.0