Style For Less

Här får du de bästa gratistipsen när det gäller mode och skönhet! Dessutom delar jag med mig av min egen stil, inspiration, rabatter, guider och mycket annat! Välkommen!

Veckans fynd

Publicerad 2013-01-31 19:36:04 i Veckans fynd,

 
Om man håller utkik hos kedjorna kan man alltid göra riktigt bra fynd till otroliga priser. Min favorit denna veckan är detta snygga linne med avklippta ärmar och rundad nederkant. Blir helt perfekt till sommaren med ett par jeansshorts och en massa snygga smycken för en ledig men ändå snygg stil. Linnena hittar du hos H&M för endast 49.50:-!

Gratis presentkort och köksprodukter!

Publicerad 2013-01-31 13:15:00 i Gratistips,

 
Rivstartar bloggen med ett av mina bästa gratistips! Om man har lite tid över då och då är det perfekt att anmäla sig för att göra betalda undersökningar. Jag har testat många olika sidor och valt ut de bästa till er. Det är inga stora pengar man tjänar, men de få minuterna det tar att göra en undersökning har man snart glömt bort, och helt plötsligt har man samlat ihop till ett presentkort eller någon annan belöning! Det är bara att registrera sig på sidorna och sedan invänta mail med undersökningar. Följande sidor är mina favoriter och de där det går snabbast att samla ihop poäng:
  • M3 Panel (Presentkort på t.ex. H&M, Gina Tricot, Kicks, The Body Shop, Bik Bok, Åhléns)
  • You Gov (Val av produkter från Eva Solo, OBH Nordica, Stelton, Sagaform, Kitchenaid)
  • Din Åsikt (Presentkort på Stadium, McDonalds eller SF Bio)
 

Välkomna till en ny sorts blogg!

Publicerad 2013-01-30 17:25:00 i Allmänt,

Jag har alltid älskat mode och skönhet, med allt vad det innebär, men förundras över de som tror att det måste vara dyrt att följa de senaste trenderna eller hålla sig snygg och fräsch! Härmed välkomnar jag er till min blogg där ni kommer få stiltips, rabattkoder, tips om gratis produkter, guider till hur ni kan shoppa billigare och mycket mycket mer! Tillsammans kan vi få ut mycket mer för våra pengar och precis alla, oavsett budget, kan hitta sin stil och få inspiration bara man vet var och hur man ska leta!
RSS 2.0